Predavatelji

Na naših seminarjih predavajo priznani strokovnjaki z večletnimi izkušnjami s področja internetnega marketinga v Sloveniji:

Lovro Peterlin (A1)

lovro peterlinLovro Peterlin, po izboru Združenja managerjev Slovenije – Mladi manager 2013, je direktor največje agencije za direktni marketing v Sloveniji, specializirane za prodajo, lead generation in zagotavljanje popolne nakupne izkušnje.

Podjetje Linea Directa v skupini Studio Moderna skrbi za prodajo končnim kupcem ter razvoj novih storitev. S svojim teamom preko 200 ciljno usmerjenih, usposobljenih in visoko motiviranih prodajalcev uspešno pomaga več kot 50 podjetjem v regiji JVE pri prodaji, lansiranju novih produktov in storitev ter pridobivanju novih poslovnih priložnosti.

Z mednarodnimi izkušnjami, večletno prakso s področja razvoja novih poslovnih priložnosti ter neposrednega vodenja predvsem generacije Y, svoje znanje deli tudi mladim kot občasni predavatelj ter svetuje mednarodnim podjetjem na področju vzpostavitve in upravljanja učinkovitih prodajnih teamov.

Med drugim je Lovro tudi član upravnega odbora Društva za Marketing Slovenije in predsednik Združenja za direktni marketing Slovenije ter častni član žirije za izbor globalnih nagrad s področja direktnega marketing, prestižnih ECHO Awards. Strast do prodaje, inovativno razmišljanje in zmagovalno mentaliteto povzema v preprosti formuli 1+1=11, ki je tudi ključno vodilo podjetja Linea Directa d.o.o.

 

Rok Hrastnik (Sensilab)

rok hrastnikRok Hrastnik je izvršni direktor podjetja iPROM. Bivši mednarodni internetni direktor skupine Studio Moderna, kjer je vodil razvoj internetnega trženja in spletne prodaje na 22 trgih Srednje in Vzhodne Evrope. V nekaj letih je vzpostavil ekipo več kot 150 internetnih strokovnjakov v regiji in skupini Studio Moderna pomagal do pozicije enega največjih spletnih trgovcev v CEE. Rok je prepoznan kot eden vodilnih strokovnjakov za neposredno trženje na internetu, v svoji karieri pa se že od začetka osredotoča na neposredno ustvarjanje prodajnih rezultatov s pomočjo prodajne moči interneta.Hkrati je v ZDA prepoznan kot največji svetovni strokovnjak za trženje z uporabo RSS, o čemer je tudi napisal in izdal knjigo v ZDA in na Japonskem. Je vsakoletni predavatelj na največjih svetovnih konferencah direktnega marketinga, kot sta letni konferenci ACCM in DMA v ZDA, na nemških konferencah direktnega marketinga (Direct Mail World, Teleshopping World …) in še drugih po svetu in tudi v Sloveniji.

 

Radoš Skrt (Nasvet.com)

Mag. Radoš Skrt je eden vodilnih strokovnjakov za optimizacijo spletnih strani (SEO) in iskalni marketing v Sloveniji ter redni predavatelj na seminarjih in konferencah, ki obravnavajo tematiko internetnega marketinga.

V okviru svojega podjetja Nasvet.com ponuja poleg optimizacije spletnih strani tudi storitve Facebook in Google AdWords oglaševanja, organiziral pa je tudi že več kot 50 seminarjev s področja internetnega marketinga (več na https://seminarji.nasvet.com). Od leta 2007-2014 je bil zaposlen kot internetni direktor za Slovenijo v podjetju Studio Moderna. Rezultat njegovega 20 letnega preučevanje teoretičnih in praktičnih vidikov internetnega marketinga je več kot 170 objavljenih člankov v dnevnikih in revijah kot so Delo, Kapital, Dnevnik, Finance, Monitor in Moj mikro.

Radoš Skrt je od leta 2016 tudi mednarodno certificirani DIMAQ master trener. Njegovo podjetje Nasvet.com ima že vrsto let status Google Partner ter pridobljene naslednje Googlove certifikate: Search Advertising, Mobile Advertising, Video Ads, Display Advertising, Shopping, Digital Sales.

 

Marko Penko (Studio Moderna)

marko penkoMarko Penko je v podjetju Studio Moderna d.o.o. zaposlen kot vodja iskalnega marketinga. Marko vodi ekipo specialistov za oglaševanje na spletnih iskalnih v 20 državah osrednje in vzhodne Evrope. Pri tem uporablja Google AdWords kot najpomembnejše orodje za doseganje strank na spletu s čimer ustvarja prodajo v vrednosti več milijonov evrov. Dnevno se ukvarja z optimizacijo oglaševalskih akcij, iskanju novih priložnosti za pospeševanje prodaje ter neprestano testira nova orodja in tehnike za bolj učinkovito izvedbo oglaševalskih akcij.

Učinkovito in uspešno izkoriščanje AdWords oglaševanja je opazil tudi Google, ki je pred kratkim naredil iz tega tudi študijo primera. Kliknite tu za ogled študije primera

Marko je leta 2011 pridobil Googlov Adwords certifikat.

 

Boris Kozlevčar (JK Skupina)

Boris KozlevčarBoris Kozlevčar je partner pravne pisarne www.jkgroup.si specializirane za področje e-poslovanja oz. širše informacijskega prava. Ima večletne izkušnje s pravnim svetovanje na področju e-poslovanja v domačih in tujih spletnih in IT projektih. Pomagal je pri postavljanju in pravni ureditvi številnih spletnih projektov. Bogatijo pa ga tudi bogate izkušnje, med katere se uvršča tudi postavitev in vodenje spletnega projekta www.informiran.si. Je reden predavatelj na različnih seminarjih in konferencah povezanih s pravom in poslovanjem spletnih projektov

 

Uroš Žižek (E-laborat)

uroš žižekUroš Žižek je partner in direktor raziskav v podjetju E-laborat d.o.o. (www.e-laborat.si). Je redni predavatelj na Netfork akademiji, na konferenci SKIM in ostalih seminarjev, ki se ukvarjajo s spletnim nastopom. Je tudi (so)avtor vrsto objavljenih člankov (Delo, Delo FT, Manager, Računalniške novice, Vest.si itd.). Z raziskovanjem se ukvarja že več kot deset let, najprej kot medijski analitik pri Pristop Klipingu, nato kot vodja analize in nazadnje kot Vodja produkcije in kakovosti. Kot zunanji sodelavec je sodeloval pri mnogih raziskavah v Sloveniji, zadnjih nekaj let pa se intenzivno ukvarja z raziskovanjem interneta, kot vodja raziskav v podjetju E-laborat. Tako je med drugim s sodelavci razvil 250 indikatorjev dobrih spletnih strani. Je dober poznavalec internetnega okolja, njegovih tehnologij in merjenja učinkovitosti spletnega nastopa.

 

Polona Kisovec

polona kisovec
Polona Kisovec je direktorica in lastnica uspešnega podjetja za donosno trženje, 121 marketing d.o.o. Polona je prva državna prvakinja v direktnem marketingu in specialistka za uporabo neposrednega trženja v praksi.

S snovanjem in implementacijo prodajnih sporočil, direktne pošte ter spletnega marketinga za mednarodno priznane blagovne znamke se zato uvršča med pionirje direktnega marketinga na slovenskem trgu. Z bogatimi izkušnjami na področju neposrednega trženja, uporabo odkritij iz nevromarketinga ter inovativnimi pristopi postavlja nove standarde o marketinškem delu, ki jih uspešno uporablja pri pripravi marketinških rešitev.

 

Luka Žnidaršič (Httpool)

luka-znidarsic-86
V preteklosti spletni oglaševalski strateg za nekatere izmed največjih slovenskih in regijskih blagovnih znamk iz različnih panog ter vodja Facebook in Google oddelka v znani slovenski performance agenciji. Trenutno vodja performance divizije pri agenciji Httpool kjer skrbi za uspešnost klientov iz srednje Evrope in Balkana. Vseskozi pa nosilec delavnic za iskalni marketing in oglaševanje na družbenem omrežju Facebook. Je odlični poznavalec spletnega marketinga s praktičnim znanjem, ki bogatijo njegova predavanja ali delavnice in jih delajo takšne, kot morajo biti – uporabne za poslušalce.

 

Damjan Avsec (Studio Moderna)

damjan avsecDamjan Avsec je strateg digitalnega marketinga, predavatelj in mentor. Dela z velikimi številkami in na velikimi trgi. V podjetju Studio Moderna postavlja strategije za Google AdWords in Facebook oglaševalske kampanje na 4 velikih trgih in izobražuje lokalne ekipe oglaševalcev.

V prostem času upravlja nocvičarski portal spletnega oglaševanja digilab.si, kjer deli svoje znanje in izkušnje. Ker izhaja iz agencijskega okolja ima zelo dobro razumevanje vseh digitalnih kanalov in njihovega vzajemnega delvoanja. Vseeno pa največ časa posveti Google in Facebook oglaševanju spletnih trgovin oz. performance marketing.

 

Mitja Mavsar (Domenca)

mitja-mavsarMitja Mavsar je vodja uporabniške izkušnje pri Domenci. Snovanje spletnih mest, aplikacij in oglasnih kampanj so mu doslej zaupali številni slovenski in tuji naročniki: Najdi.si, mimovrste=), Barcaffe, 1001cvet, McDonalds, Perutnina Ptuj (Poli), Dana, Radenska, Radio Hit, Belinka, Socius, Špas teater, Alpe papir, Bankart, Maros, Supernova, Golden Drum, Slovenski oglaševalski festival, Hit Nova Gorica, Društvo slovenskih pisateljev, SAZU, Pediatrična klinika idr. Njegove članke in projekte so opazili in nagradili na domačih in mednarodnih dogodkih kot so Magdalena, Memefest, PRIME, SEMPL, Netko, SOF in GoldenDrum. Mitja tudi predava, bloga in objavlja v revijah, kot sta Moj Mikro in Monitor.

 

Karmen Mlinar (Lidl)

karmen mlinarKarmen Mlinar je od avgusta 2015 vodja digitalnih projektov v Lidl Slovenija d.o.o. k.d., kjer vodi oglasne kampanje na spletu in družabnih omrežjih ter dejavno sodeluje v novi marketinški ekipi podjetja. Prej je bila 6 let vodja projektov na Internetnem oddelku Studia Moderna, vodja spletne trgovine delimano.si ter urednica kuharskega portala skuhaj.si. Na Studiu Moderna je postavljala in urejala Facebook strani in Twitter profile blagovnih znamk Studia Moderne. Eno leto pa je bila product managerka na International oddelku za blagovno znamko Delimano.

Z dolgoletnimi izkušnjami na družabnih omrežjih in v digitalnem oglaševanju, izdelavi in načrtovanju in urejanju spletnih strani ter številnimi predavateljskimi izkušnjami o spletnih tematikah na svojih predavanjih ponudi slušateljicam in slušateljem konkretne primere iz prakse, pa tudi širšo sliko in strateški pogled vnaprej. Je predavateljica na seminarjih spletnih in oglaševalskih agencij, informacijskih konferencah, redna predavateljica na Netfork akademiji, društvu Nasvet, DM akademije, Združenju za direktni marketing in Društvu za marketing Slovenije ter na konferencah, ki obravnavajo spletne tematike.

 

Nataša Ravnikar (Optiweb)

nataša ravnikarNataša Ravnikar je vodja marketinga pri spletni agenciji Optiweb, ima že več kot 5 let izkušenj na področju prodaje in dela s strankami. Močne ambicije, strast za prodajo in vztrajnost so lastnosti, ki so jo v zelo kratkem času pripeljale do trenutnega delovnega mesta. Njene glavne naloge zajemajo vodenje marketinške ekipe, načrtovanje naprednih marketinških strategij in grajenje pristnih odnosov med blagovnimi znamkami ter njihovimi (potencialnimi) kupci, z namenom povečanja prodaje. Svojo poslovno pot je začela kot ustanoviteljica bloga Pekoholik, več let pa je delovala v prodaji na področju turizma (Palma) in zabavne elektronike (Microsoft). Pogosto predava o uporabi družbenih medijev za povečevanje prodaje, izboljšanju organskega dosega na družbenih omrežjih in pripravi zmagovalnih marketinških strategij.

 

Klemen Štruc

klemen štrucKlemen Štruc, diplomirani inženir računalništva in informatike, je specialist za strateški spletni marketing in prodajo s 15. letnimi izkušnjami, specialist za optimizacijo prodajnih in konverzijskih procesov na spletu, vrhunski poznavalec sistema Facebook Ads in najbolje ocenjeni predavatelj na seminarjih Nasvet.com.

V okviru svoje ekipe je upravljal in nadziral že več kot 1.500.000,00€ oglaševalskega proračuna v sistemu Google AdWords in več kot 400.000,00€ skozi Facebookov oglaševalski sistem Facebook Ads. Vsak dan imam dostop in vplogled v 125+ Google Analytics računov, 80+ Google AdWords računov in 20+ Facebook Ads računov iz vseh mogočih branž in poslovnih modelov.

Klemen aktivno sodeluje v različnih kampanjah in projektih v različnih poslovih modelih, v katerih se uporablja praktično vse možne oblike spletnega oglaševanja, marketinga in prodaje. V vsakem projektu redno spremlja analitiko in poročila v številnih platformah (Google Analytics, Google AdWords, Facebook Ads, AdRoll, itd), zaradi česar je vedno tekočem, kaj in kako danes deluje najbolje, katere strategije so v zatonu, katere v porastu. Svoje znanje, trike, ugototive in skrivnosti vedno odprto in nesebično deli z vsemi poslušalci.

 

Matej Žagar (Mimateam)

matej žagarMatej Žagar je strokovnjak za izdelavo spletnih aplikacij, razvoj spletnih rešitev in podjetnik od leta 2009. Svojo prvo spletno stran je objavil leta 1999 in vse od takrat je aktivno prisoten na spletu.

Konstantna rast, razvoj in izobraževanje so njegova glavna vodila. Področja njegovega zanimanja segajo od informacijskih tehnologij, spleta, socialnih omrežij, računalništva, podjetništva do osebnega in poslovnega razvoja. Je tudi lastnik agencije za spletno komuniciranje Mimateam (www.mimateam.com). Za sabo ima že več kot 100 uspešnih projektov.

 

Tomaž Gorec

tomaž gorecTomaž Gorec ima za sabo več uspešnih in dobičkonosnih projektov na internetu. Na seminarju vam bo povedal, kako sta z partnerjem zasnovala posel, ki letno (sedaj v času recesije) naredi 280.000 € prometa in ustvari lep dobiček. Posel ni zahteval nobenega denarnega vložka, razen dobro optimizirano spletno stran.

Tomaž vam bo tudi povedal, kako so na spletu uspešno prodajali dimnike, gume, prenosne računalnike, tiskalnike, kartuše, tonerje,…. Kako z minimalnimi stroški organizirati nagradno igro na spletu, ki vam bo prinesla veliko novih strank in povečala prepoznavnost vaše blagovne znamke. Na naslovu www.oglasevanje.org boste našli njegov blog na katerem piše članke o spletnem oglaševanju in marketingu na internetu. Njegov osebni blog pa se nahaja na naslovu www.tomazgorec.si.

 

Uroš Okorn (Dominatus)

uroš okornUroš Okorn je strokovnjak za optimizacijo spletnih strani in optimizacijo MySQL-a.

Pred kratkim se je podal v podjetniške vode kot solastnik in direktor v podjetju Dominatus d. o. o. (www.dominatus.si). V podjetju Dominatus d. o. o. se ukvarjajo z optimizacijo in izdelavo spletnih strani, obenem pa nudijo tudi storitve prevajanja in lektoriranja. Izkušnje si je nabral v različnih slovenskih podjetjih, nazadnje pa je bil skoraj štiri leta zaposlen v podjetju Bolha d. o. o. kot vodja razvoja, kjer je skrbel za največja oglasna sistema v Sloveniji in na Hrvaškem, to sta Bolha.com in Njuskalo.hr. Sodeloval je še pri naslednjih večjih projektih: Spletni-slovar.com, Spletne-igre.si.

 

Peter Šelekar (Spletni Marketing)

peter šelekarPeter je internetni marketing začel raziskovati v študentskih letih in ga kaj hitro izkoristil za dodaten in prepotreben študentski cekin. Glavni vir prometa je bil Google AdWords in nekajletno delo z Googlovim programom za oglaševanje na tujih, zelo nasičenih trgih je postalo temelj znanja, ki ga danes implementira v oglasne akcije velikih in malih Slovenskih podjetij.

 

Urša Podobnik (Ekipa2)

urša podobnikUrša Podobnik je zaposlena v podjetju Ekipa2, slovenski podružnici Outfit7, kjer se dnevno sooča z analitičnimi izzivi velikega obsega. Svetovno znane aplikacije kot sta My Talking Tom, My Talking Angela zavzemajo večino njenega delavnika. Vprašanja “ZAKAJ?” in “KAKO?” so prisotna pri vsaki analizi/raziskavi, trenutek ko z ekipo najde odgovor na ta vprašanja pa uvršča na vrh dnevih motivatorjev!

Pred tem je izkušnje iz področja spletne optimizacije in marketinga pridobiva v študentskih letih, ko se je kot internet analitik pridružila ekipi na Studio Moderna. Tu je nato več kot 5 let skrbela za razvoj in uporabo spletne analitike (za namen optimizacije konverzije) 20 držav osrednje in vzhodne Evrope. Trende s področja spletne analitike in optimizacije je spoznavala z obiskovanjem različnih svetovno priznanih kongresov (tudi na najbolj zvenečih – eMetrics in ConversionConference).

Pohvali se lahko da je kot samostojna svetovalka za optimizacijo konverzije, spletno analitiko ter uporabniško izkušnjo med ostalimi projekti sodelovala pri razvoju spletnega mesta namenjenega prodaji avtomobilov, preko katerega se je v nekaj mesecih prodalo preko 100 vozil.

 

Mitja Kržišnik

mitja kržišnikMitja se aktivno ukvarja s postavitvijo in oglaševanjem mednarodnih projektov že od leta 2001. Med drugim je lastnik in ustanovitelj enega največjih spletnih direktorijev za promocijo luksuznih nepremičnin s sedežem v Los Angelesu (LuxuryHomesNetwork.com), novo nastajajočega projekta Rockstar Music (www.rock-star.com) in je sodeloval na preko 30. projektih tako doma kot v tujini.

 

Simon Meglič (ePrvak)

msimon megličMag. Simon Meglič je eden vodilnih slovenskih strokovnjakov in predavateljev za e-mail marketing in optimizacijo uporabniške izkušnje. Za seboj ima 8 let praktičnih izkušenj z vodenjem večji turističnih portalov: Potovanje.si, Kompas.si, Lastminutecenter.si, Adriatica.net. Je direktor podjetja ePrvak d.o.o., ki se ukvarja z optimizacijo uporabniške izkušnje, e-mail marketingom (aplikacija + know how + svetovanje) in izdajanjem e-revije Potnik.si. Je član upravnega odbora ZDM (Združenje za direktni marketing) in magister računalništva in informatike ter univerzitetni diplomirani ekonomist – smer marketing.

 

Mojca Lukan (Studio Moderna)

mojca lukanMojca Lukan je vodja internetnega uredništva na podjetju Studio Moderna in je odgovorna za celoten email marketing podjetja na 20 trgih Srednje in Vzhodne Evrope. Vodi ekipo več kot 30 internetnih urednikov, ki pripravijo več kot 70 email kampanj tedensko. Dnevno se ukvarja s celotnim procesom email marketinga: priprava dizajna, html kode, prodajnega teksta in drugih vsebin, lektoriranje, upravljanje z bazami in pošiljanje, analiziranje uspešnosti kampanj, optimizacija, testiranje, planiranje in razvijanje email strategije … Konstantno testira in odkriva nove, učinkovitejše pristope, ki prispevajo k večji uspešnosti in dobičkonosnosti email marketinga Studia Moderne..

 

Roman Krušič (Spletna postaja)

roman krušič
Roman Krušič je senior svetovalec za spletne rešitve v podjetju spletnaPOSTAJA d.o.o., kjer svetuje strankam pri spletnih projektih in nastopu na spletu. Obvlada celovit pristop od postavitve spletnih strani in spletnih trgovin, preko spletnega oglaševanja, povečanja obiska in najpomembneje, prodaje.Za njim je že preko 200 uspešno izvedenih projektov za manjša, srednja in velika podjetja. Kot predavatelj je imel že preko 90 predavanj po celotni Sloveniji, svoje nastope vedno obogati s praktičnimi primeri, v predavanje pa vključi tudi slušatelje, saj na ta način udeleženci dobijo najkoristnejše informacije.

 

Miha Lavtar (Optiweb)

miha lavtar
Miha Lavtar je podjetnik, ki je svojo prvo spletno stran postavil že v osnovni šoli, že pri 19-ih letih pa naredil prvi posel za par tisoč € in odprl svoje lastno podjetje. Takrat se je zaljubil v podjetništvo, ki je postalo stil njegovega življenja. Najprej podjetje Optiweb, nato pa še blagovne znamke Videa ter ostali manjši projekti, kot so Blatfejst, Munchy Monday …

Podjetje Optiweb se ukvarja z izdelavo spletnih strani, trgovin in digitalnim marketingom ter z optimizacijo in nadgradnjo spletnih mest, podjetje Videa pa se ukvarja z video produkcijo. Od leta 2009, ko je Miha štartal svoje podjetje Optiweb, pa do leta 2017 je zrasel iz 1 sodelavcaa na 40 »milenijcev«, ki predstavljajo svež veter na področju podjetništva.

Podjetje Optiweb je bil tudi finalist Zlate niti 2016, delajo pa prav tako certifikat Družini prijazno podjetje.

 

Janja Gomboc (Studio Moderna)

janja gomboc
Janja Gomboc je strokovnjakinja za spletno komuniciranje, ki se že 10 let ukvarja z ustvarjanjem preprečljivih, prodajnih marketinških besedil. Trenutno je zaposlena na Studio Moderna, kjer skrbi za spletne vsebine več blagovnih znamk v 21 državah CEE, hkrati pa lastnica agencije za spletno komuniciranje, www.linguete.si. Je predavateljica (mdr. je predavala študentom marketinga na FDV in start-upom v Hekovniku), svetovalka in avtorica vsebin nešteto spletnih strani, oglasov, brošur, katalogov, direktne pošte in drugih vsebin doma in v tujini.

 

Mirela Čanić (Petrol)

mirela
Od leta 2010 vodi Stilago, največjo modno spletno trgovino v Sloveniji. Sodelovala je pri postavitvi procesov in lansiranju prvih držav, čisto prva je bila prav Slovenija. Dnevno z ekipo obvladuje številne spletne oglaševalske kampanje, več kot 200.000 aktivnih izdelkov na strani ter zagotavlja strankam kar najboljšo nakupovalno izkušnjo.

 

Tomaž Leskovšek

tomaž leskovšek
Tomaž Leskovšek se že dobrih 20 let ukvarja z razvojem in uvajanjem internetnih rešitev in storitev. V podjetju Vizija je s sodelavci postavil ene prvih slovenskih spletnih strani in razvil portal slowwwenia.com. Kasneje je kot partner v podjetju Inetis zasnoval mednarodno priznano orodje za samostojno izdelavo mobilnih spletnih strani TagTag. Nato je vodil mobilni oddelek podjetja EON, kjer je s sodelavci izvedel kopico pionirskih in izjemno uspešnih akcij mobilnega marketinga.

Danes je Tomaž Leskovšek lastnik in direktor podjetja Mobinia, ki je specializirano za uvedbo in uporabo novih tržnih kanalov za komunikacijo med podjetji in do potrošnikov. Posebno pozornost posveča neposrednem trženju na internetu ter razvija rešitve za mobilni marketing, e-poštni marketing, spletne raziskave in interaktivne promocije.

S kriptovalutami se je prvič srečal leta 2013, leta 2016 pa so ga ponovno pritegnile. Precej časa namenja spoznavanju tehnologij, povezanih z blockchainom, proučevanju novih obetavnih ICO projektov ter trgovanju s kriptovalutami. V prostem času je navdušen hribolazec in plesalec argentinskega tanga.

 

Karlo Bradica

uroš ferlin
Karlo Bradica je strokovnjak za Performance marketing in Analytics. trenutno se najbolj posveča oglaševanju na Facebooku in Googlu, saj se trentno na omenjenima kanaloma lahko dosegajo najboljši poslovni rezultati. V preteklosti je vodil oglaševanje tdui za podjetji kot sta Studio Moderna d.o.o, in Sensilab S.A. Trenutno sodeluje z eno izmed najbolj uspešnih spletnih trgovin v Sloveniji in tujini, Ličila.si. Poleg Ličila.si svetuje kar nekaj slovenskim spletnim trgovinam in podjetjem ter vodi svoje lastne projekte v tujini.

 

Luka Mrovlje

luka-mrovlje
Luka Mrovlje je že petnajst let aktiven pri razvoju spletnih tehnologij. Svojo pot je začel sredi devetdesetih na računalniškem servisu in se nato usmeril v razvoj spletnih projektov in tehnologij. Znanje je poglobil na Fakulteti za računalništvo in informatiko, ter ob delu pridobil znanja in veščine s področja strežnikov in omrežij. V letu 2015 je bil čas za korak naprej. Sedaj je direktor in solastnik na novo ustanovljene agencije Mobinia inter d.o.o., kjer poleg vodstvene funkcije skrbi za razvoj spletnih aplikacij / projektov, programiranje in strateško usmeritev, ter razvoj agencije.

 

Nastja Kramer (Malinca)

nastja kramer
Nastja Kramer je lastnica podjetja Malinca d.o.o. – spletne trgovina z zdravo prehrano, ki je v prvih dveh letih poslovanja dosegla zavidljive uspehe (značka za Naj spletni trgovec leta 2014 v kategoriji hrana-pijača, 3. mesto v kategoriji spletne trgovine na tekmovanju Websi in dvakratna uvrstitev v finale za Mladega podjetnika – 2014 in 2015). Poleg spletne prodaje se ukvarja tudi s predavanji na temo spletne prodaje in marketinga. Za sabo ima v dveh letih več kot 30 predavanj na seminarjih in konferencah po Sloveniji. V letošnjem letu je ustanovila tudi prvo spletno trgovino z dobrodelno noto v Sloveniji – Aamori.

 

Nina Lorber (Naprej.net)

nina lorber
Nina Lorber je ustanoviteljica in partnerica v podjetju Naprej.net, ki je specializirano za spletno trženje. Podjetje Naprej.net je skupaj s partnerjema ustanovila že v času, ko je splet šele nakazoval svojo vlogo v trženju. Je ena tistih oseb, ki pogumno verjamejo v to, da če želiš biti drugačen, moraš vedno stremeti k tem, da se stvari lotevaš na inovativen še “neizrabljen” način in pri tem razumno sprejemaš tudi tveganja. Kar se še posebej pokaže za pomembno, kadar si želimo s svojim spletnim nastopom izstopati med množico informacij.

Kot vodja spletnih projektov svojim naročnikom vedno svetuje, kako pristopiti k spletnem trženju z namenom, da dosegajo čim večji ROI. S povezovanjem spletnih prodajnih kanalov optimizira kampanje ter znižuje strošek na naročilo, naj si gre za generiranje kontaktov potencialnih strank (leadov), povpraševanj oziroma nakupov. Socialni mediji, kot je Facebook, so njena strast, saj vsakodnevno testira najboljše možne akcije, ki jih povezuje z učinkovitim vsebinskim marketingom ter nagradnimi igrami za organsko rast FB skupin.

Nina se zaveda, da je vsak pridobljeni kontakt za naročnika šele začetek graditve odnosa s stranko prek e-mail kampanj ter posebej zasnovanih FB sporočil, ki so jih v ta namen razvili v podjetju Naprej.net. Nina se s svojim celostnim inovativnim pristopom k spletnemu trženju ter s svojimi prodajnimi rezultati, ki jih dosega za naročnike, uveljavlja kot ena redkih strokovnjakinj na področju socialnih medijev, ki Facebook spreminja v učinkovito prodajno orodje.

 

David Bergant (Venalis)

david bergant
David Bergant se s spletnim marketingom aktivno ukvarja od leta 2011. V naslednjih štirih letih se je večinoma ukvarjal z optimizacijo spletnih mest za iskalnike ter raziskoval možnosti, ki jih nudi splet. V tem času je postal diplomirani organizator informatik. Glede na pridobljeno znanje s področja sistemske analitike, se je leta 2015 odločil za samostojno pot in ustanovil podjetje Venalis, kjer podjetjem pomaga pri izbiri pravih odločitev, večinoma s področja spletnega marketinga. Njegovo delo zajema predvsem analiziranje obstoječega stanja, iskanje novih rešitev, pripravo predlogov, svetovanje, izobraževanje in merjenje rezultatov.

Poleg stalnega izobraževanja s področja marketinga, se veliko posveča upravljanju časa in kadrov, zanima pa ga še ogromno ostalih stvari, vse od narave in delovanja možganov pa do psihologije. Njegovo največje zadovoljstvo je, ko vidi, da predlagane rešitve pomagajo.

 

Jure Adlešič (Dominatus)

jure adlešič
Jure Adlešič, dipl. ing. računalništva in informatike, že od leta 2009 skrbi za spletno prepoznavnost različnih blagovnih znamk, v sklopu podjetja Dominatus d.o.o., kjer je solastnik. Njegovo področje je tehnična in vsebinska optimizacija spletnih strani ter Google Adwords oglaševanje.

Jure je avtor številnih člankov o optimizaciji spletnih strani in Google Adwords oglaševanju na Računalniških novicah in drugih medijih, najbolj udarne pa objavi tudi na blogu podjetja (http://www.optimizacija-strani.info/).

top