Kako do top pozicij na iskalnikih?

Sama prisotnost spletne strani na iskalnikih žal ni dovolj – pomembno je namreč, da se spletna stran nahaja čim višje med prikazanimi zadetki. Višje kot je stran uvrščena na iskalnikih, večji potencial ima in obratno.

Na seminarju Optimizacija spletnih strani – SEO boste izvedeli zakaj so pomembne top pozicije na iskalnikih, kakšna je razlika med sponzoriranimi povezavami in organskimi zadetki, kako izbrati ključne besede, ki so osnova uspešne optimizacije, podrobno bomo obdelali najpomembnejše “on-site” elemente, ki vplivajo na pozicijo spletne strani na iskalnikih (title, meta description, heading naslovi, vsebina, povezave, imena slik in direktorijev), spoznali zakaj je pomemben Page Rank, kako pravilno uporabiti povezave z zunanjih strani in kako jih sploh pridobiti, kakšne so najpogostejše napake zaradi katerih spletne strani en dosegajo željenih pozicij.

Za lažje razumevanje bodo vsi napotki podkrepljeni s praktičnimi primeri in slikami. Če jih boste upoštevali, lahko že v nekaj tednih pričakujete bistveno izboljšanje vaše pozicije na iskalnikih in posledično nekajkrat večji dotok obiskovalcev na vašo spletno stran.

Zaznamki

top