Kako maksimizirati učinek objav na Facebooku in Instagramu?

Kako do zmagovalne vsebinske strategije na Facebooku in Instagramu? Se počutite izigrane, ker je vaš doseg na družbenih medijih, kljub veliki bazi sledilcev, znatno upadel? V sklopu predavanja si bomo pogledali, kako doseči večji doseg objav na Instagramu in Facebooku, kako doseči boljši odziv na objave, kako izbrati in implementirati pravo vsebinsko strategijo objav, ki bo prinašala rezultate, kako meriti uspešnost objav, kako vzpostaviti in vzdrževati odnos z vašimi sledilci? Na podlagi številnih praktičnih primerov se boste naučili vse od postavitve prave strategije za nastop na Facebooku in Instagramu do učinkovite izvedbe.

Poudarki

instagram, facebook, vsebinski marketing, objave, hashtag, organski doseg, odziv na objave, engagement rate, chatbot, oglasi, nagradne igre, orodja za merjenje

x First Minute popust v višini 20€ za prijave do 7.2.2018. Koda: FBIN20

x Vsak udeleženec prejme kupon za Google AdWords oglaševanje v vrednosti 60 €

Urnik, 16. februar 2018

09:00-14:00
Instagram:

 • pomen instagrama v marketinški strategiji in za katere faze nakupnega procesa je instagram primeren
 • kako deluje instagramov algoritem; novosti, ki jih prinaša zadnji update algoritma
 • kako organsko povečati odziv na objave; od česa je sploh odvisen odziv na objave (engagement); kakšna je življenjska doba objave, s kakšnimi tehnikami lahko izstopamo v poplavi vsebin
 • konkretni tipi objav, primernih za instagram
 • pomen tematike profila in kaj to pomeni za znamke (elementi feed-a, ki ima rdečo nit, kako izbrati pravo tematiko, ipd., resolucija slik, brandiranje)
 • objavljanje uporabniških vsebin (user-generated content); kako pogosto in zakaj se posluževati takih vsebin, kako pravilno ustvariti “repost” in navesti avtorja
 • uporaba naprednih hashtag strategij za večji doseg in engagement (kako delamo # research, kako vemo, kakšne # uporabljati) tehnike “umetnega” povečevanja engagementa (engagement skupine)
 • pogoste napake, ki jih podjetja delajo
  • kam umestiti povezave na vašo spletno stran
  • uporaba plačljivih oglasov
  • brezplačna orodja za izdelavo vizualno privlačnih instagram objav
  • brezplačna orodja za analitiko

Facebook:

 • zakaj in kako umestiti Facebook vsebine v svoj marketinški plan
 • težave z doseganjem ciljne skupine kljub visokemu številu sledilcev + ali število sledilcev na Facebooku sploh še kaj šteje?
 • za katere objave je smiselno uporabljati sponzoriranje
 • problematika in smiselnost nagradnih iger (+ nova pravila!)
 • uporaba chatbotov za večji doseg
 • targetiranje organskih objav
 • izbira pravih tipov vsebin, ki po statistikah dosežejo boljši engagement
 • priprava zmagovalne vsebinske strategije

Pavze
pavza 1: 10:30-10:45
pavza 2: 12:15-12:30

Predavatelj

nataša ravnikarNataša Ravnikar je vodja marketinga pri spletni agenciji Optiweb, ima že več kot 5 let izkušenj na področju prodaje in dela s strankami. Močne ambicije, strast za prodajo in vztrajnost so lastnosti, ki so jo v zelo kratkem času pripeljale do trenutnega delovnega mesta. Njene glavne naloge zajemajo vodenje marketinške ekipe, načrtovanje naprednih marketinških strategij in grajenje pristnih odnosov med blagovnimi znamkami ter njihovimi (potencialnimi) kupci, z namenom povečanja prodaje. Svojo poslovno pot je začela kot ustanoviteljica bloga Pekoholik, več let pa je delovala v prodaji na področju turizma (Palma) in zabavne elektronike (Microsoft). Pogosto predava o uporabi družbenih medijev za povečevanje prodaje, izboljšanju organskega dosega na družbenih omrežjih in pripravi zmagovalnih marketinških strategij.

Lokacija

Poslovna hiša Unija, Tržaška cesta 515, 1351 Brezovica pri Ljubljani

predavalnica predavalnica

Cena

Investicija v vaše znanje znaša 149 EUR. Garantiramo vam, da boste na naših seminarjih dobili toliko novih idej, da boste obrnili sebi v prid že po nekaj dneh.

V ceno je poleg kotizacije na seminarju vključeno tudi gradivo ter pogostitev med odmori (kava, čaj, sokovi, voda, rogljiček, sendvič).

DDV ni vključen v ceno.

Prijava na seminar

Kliknite na spodnjo povezavo in se prijavite na seminar. Plačate lahko po predračunu ali pa preko PayPala.

  Cena

  Investicija v vaše znanje znaša 149 EUR. Garantiramo vam, da boste na naših seminarjih dobili toliko novih idej, da boste obrnili sebi v prid že po nekaj dneh.

  V ceno je poleg kotizacije na seminarju vključeno tudi gradivo ter pogostitev med odmori (kava, čaj, sokovi, voda, rogljiček, sendvič).

  DDV ni vključen v ceno.

  Prijava na seminar

  Kliknite na spodnjo povezavo in se prijavite na seminar. Plačate lahko po predračunu ali pa preko PayPala.

   Izjave preteklih udeležencev delavnice Pisanje učinkovitih prodajnih besedil

   Absolutno bi priporočila delavnico tudi ostalim, predvsem zato, ker so primeri zelo konkretni. Običjano na takšnih delavnicah izveš mnogo, ampak zelo ohlapno. Vaša vsebina je na mestu in se da brez problema razumeti. TOP delavnica! Zelo pohvalna je tudi dostopnost predavateljice Nataše.

   Bojana Štucin, Master d.o.o.

   Delavnica je preprosta in zanimiva. Z veseljem bi jo priporočila še komu, ki se ukvarja s spletnim oglaševanjem.

   Katarina Peklaj, Božnar d.o.o.

   Všeč mi je bilo, da je bilo vse prikazano in razloženo na enostaven način in bom delavnico definitivno priporočila še drugim. Dobila sem ogromno novih informacij.

   Teja Ucman, Megasplet d.o.o.

   Dobila sem zelo veliko uporabnih informacij, izvedela za mnoga uporabna orodja. Veliko je bilo konkretnih primerov. Predavateljica podaja konkretne odgovore na zastavljena vprašanja. Super predavanje!

   Tina Flisar, Onet digital d.o.o.

   Všeč mi je bilo, ker je konkretno opisano kako uporabljati / dobro izkoristiti orodja, ki so na voljo. Prav tako mi je všeč povezava teorije s prakso, ki je bila po mojem lepo predstavljena, ni bilo hvalisanja.

   Tina Narobe, Onet digital d.o.o.

   top