Delavnica: ABC trgovanja s kripto valutami

Vse kar morate vedeti za uspešno trgovanje s kriptovalutami

Si želite kupiti Bitcoine pa ne veste kako? Bi želeli imeti svoj trgovalni račun za trgovanje s kriptovalutami? Vas zanima kam in kako shraniti kupljene kriptovalute, da se jih ne morejo polastiti nepridipravi? Bi želeli investirati v ICO projekte, ki vam lahko prinesejo tudi nekajtisočkratne donose?

x Izkoristite kar 50€ first minute popusta za prijave do 2.3.2018!

VAS ZANIMA KAKO PRIČETI S TRGOVANJEM S KRIPTOVALUTAMI IN DOBRO ZASLUŽITI?

Udeležite se 3-urne delavnice o kriptovalutah, kjer boste dobili vse potrebne informacije, ki jih potrebujete za nakup Bitcoinov ali drugih kriptovalut, pridobili pa boste tudi znanje, ki je potrebno za vlaganje v ICO projekte.V živo si bomo pogledali tudi kako kupimo Bitcoine na borzi in kako jih prenesemo na varno v denarnico.

Na delavnici, vam bomo pojasnili kaj je blockchain in kakšne spremembe bo povzročil v svetu, predstavili vam bomo kripto borze in najzanimivejše kriptovalute, seznanili se boste z brezplačnimi aplikacijami, ki vam lahko olajšajo trgovanje, dobili boste dostop do virov na Facebooku,Twitterju, YouTubu in Telegramu, ki vam bodo pomagali pri izbiri najbolj potencialnih ICO projektov in kriptovalut. erectile dysfunction.

Urnik, sobota, 17.03 2018

09:00-12:00
Na delavnici boste izvedeli:

 • Kaj je blockchain in kakšne spremembe bo povzročil v svetu?
 • Kaj so kriptovalute in kako nastanejo?
 • Katere so najbolj popularne kripto valute in kakšne so njihove funkcionalnosti?
 • Kako poteka nakup kriptovalut, kje in kako se z njimi trguje?
 • Katere so najpopularnejše borze (Binance, Bitstamp, Kucoin, Coinbase)?
 • V katere kriptovalute investirati?
 • Kaj pomenijo grafični prikazi pri trgovanju: svečniki, graf prometa, kaj pomeni zelena barva, kaj rdeča, zakaj je pomemban višina svečnika, ipd.?
 • Kako poskrbeti za varno hrambo kriptovalut (primeri denarnic: Ledger, Trezor, paper wallet, 2FA zaščita, Authy vs. Google Authenticator)?
 • Kaj pomenijo najbolj uporabljeni slengovski izrazi: HODL, FOMO, FUD, BTFD, ATH, itd.?
 • Katere so najpogostejše napake in tveganja pri investicijah v kriptovalute?
 • S katerimi brezplačnimi mobilnimi aplikacijami si lahko bistveno olajšamo trgovanje?
 • Kako izbrati potencialno uspešne projekte v kripto svetu?
 • Kako vložiti v ICO, kaj je KYC proces, kdaj pride ICO na borzo, kdaj prodati tokene?
 • Kakšne so pasti in prednosti investiranja v ICO projekte in kriptovalute?
 • Psihologija trgovanja: koliko vložiti, kako nadzorovati čustva in pohlep, FOMO, FUD
 • Katere medije spremljati in katerim oseba slediti pri iskanju novih priložnosti?

Kaj boste pridobili z udeležbo na delavnici?

Na delavnici vas bomo na podlagi številnih praktičnih primerov in prikazov v živo opremili z vsemi potrebnimi informacijami in znanjem, ki ga potrebujete za pričetek trgovanja s kriptovalutami. Predstavili vam bomo tudi način razmišljanja, ki je nujno potreben za finančni uspeh pri trgovanju s kriptovalutami.

Za koga je delavnica primerna?

Predznanje NI potrebno, če se želite udeležiti delavnice “ABC trgovanja s kripto valutami”. Delavnica je namreč namenjena vsem, ki šele vstopajo v svet kriptovalut, osebam, ki iščejo dolgoročne naložbe in želijo razpršiti del svojega premoženja v kriptovalute, osebam, ki želijo na hitro zaslužiti z dnevnim trgovanjem s kriptovalutami in osebam, ki želijo vlagati v ICO projekte.

Predavatelji

Tomaž Leskovšek se že dobrih 20 let ukvarja z razvojem in uvajanjem internetnih rešitev in storitev. V podjetju Vizija je s sodelavci postavil ene prvih slovenskih spletnih strani in razvil portal slowwwenia.com. Kasneje je kot partner v podjetju Inetis zasnoval mednarodno priznano orodje za samostojno izdelavo mobilnih spletnih strani TagTag. Nato je vodil mobilni oddelek podjetja EON, kjer je s sodelavci izvedel kopico pionirskih in izjemno uspešnih akcij mobilnega marketinga.

Danes je Tomaž Leskovšek lastnik in direktor podjetja Mobinia, ki je specializirano za uvedbo in uporabo novih tržnih kanalov za komunikacijo med podjetji in do potrošnikov. Posebno pozornost posveča neposrednem trženju na internetu ter razvija rešitve za mobilni marketing, e-poštni marketing, spletne raziskave in interaktivne promocije.

S kriptovalutami se je prvič srečal leta 2013, leta 2016 pa so ga ponovno pritegnile. Precej časa namenja spoznavanju tehnologij, povezanih z blockchainom, proučevanju novih obetavnih ICO projektov ter trgovanju s kriptovalutami. V prostem času je navdušen hribolazec in plesalec argentinskega tanga.

 

Radoš Skrt, Nasvet.comMag. Radoš Skrt je eden vodilnih strokovnjakov za optimizacijo spletnih strani (SEO) in iskalni marketing v Sloveniji ter redni predavatelj na seminarjih in konferencah, ki obravnavajo tematiko internetnega marketinga.

V okviru svojega podjetja Nasvet.com ponuja poleg optimizacije spletnih strani tudi storitve Facebook in Google AdWords oglaševanja, organiziral pa je tudi že več kot 50 seminarjev s področja internetnega marketinga (več na http://seminarji.nasvet.com). Od leta 2007-2014 je bil zaposlen kot internetni direktor za Slovenijo v podjetju Studio Moderna. Rezultat njegovega 20 letnega preučevanje teoretičnih in praktičnih vidikov internetnega marketinga je več kot 170 objavljenih člankov v dnevnikih in revijah kot so Delo, Kapital, Dnevnik, Finance, Monitor in Moj mikro.

Radoš Skrt je od leta 2016 tudi mednarodno certificirani DIMAQ master trener. V prostem času ga zanimajo šport, kuhanje (www.okusno.si) in kriptovalute.

Lokacija

ETRA d.o.o., Industrijska cona Bukovžlak 101, 3000 Celje

Cena

Investicija v vaše znanje znaša 49 EUR, če se prijavite do 14.2.2018 (uporabite kodo: KRIPTO50) oziroma 99 EUR za prijave po tem datumu. DDV je vključen v ceno.

Prijava na seminar

Kliknite na spodnjo povezavo in se prijavite na seminar. Plačate lahko po predračunu ali pa preko PayPala.

  Cena

  Investicija v vaše znanje znaša 49 EUR, če se prijavite do 14.2.2018 oziroma 99€ za prijave po tem datumu. DDV je vključen v ceno.

  Prijava na seminar

  Kliknite na spodnjo povezavo in se prijavite na seminar. Plačate lahko po predračunu ali pa preko PayPala.

    

   Investiranje v kriptovalute je lahko izjemno donosno!
   Primer: če bi pred enim letom investirali 100€ v Ripple, bi danes (30.1.2018) imeli 25.000€!

   Delavnica je namenjena vsem, ki želijo pridobiti informacije o kriptovalutah in osvojiti osnovno znanje, ki je potrebno za nakup in prodajo kriptovalut.

    

   Zaznamki

   top