Seminar: S TOP pozicijo na Googlu do bistveno večje prodaje – Optimizacija spletnih strani

Poudarki

pomen optimizacije, vsebinska in tehnična optimizacija spletne strani, gradnja povezav, največje napake pri optimizaciji spletne strani, koristna online orodja, napredne tehnike, SEO link wheel, Penguin, Webmaster Tool, ahref.com, Canonical linki, 301 redirecti,…
 

TERMIN NI RAZPISAN

09:00-10:30
1- SEO 101 – kako do top pozicij na iskalnikih? (Radoš Skrt, Nasvet.com)
SEM vs. SEO, zakaj je izbira pravih ključnih besed bistvenega pomena, najpomembnejši elementi vsebinske in tehnične optimizacije spletne strani, osnove link buildinga, krizni SEO, posledice Googlovega Pengiuna in reševanje pozicij, odstranjevanje slabih povezav, 301 redirecti, canonical linki, katere so najpogostejše napake zaradi katerih spletne strani ne dosežejo željenih pozicij na iskalnikih, gradnja povezav v letu 2016.

10:30-10:45
pavza

10:45-12:15
2- Osnove SEO pisanja za splet? (Janja Gomboc, Studio Moderna d.o.o.)
Spoznajte, kakšna pravila pisanja in formatiranja veljajo na spletu in kako ustvariti zanimiva, privlačna besedila za spletne strani, ki so ustrezna tako za obiskovalce kot za Google. Med drugim se boste naučili, kako v svoja besedila dodati ključne besede in kako jih pozicionirati ter kako uspešno manevrirati med željo po dobri poziciji na Googlu in prepričevanjem obiskovalca k nakupu oz. želeni akciji.

12:15-12:45
pavza

12:45-13:30
3- Kako priti na prva mesta med lokalnimi zadetki? (David Bergant, Venalis.si)
Izvedeli boste, kaj lokalni zadetki sploh so, kako delujejo in zakaj so pomembni. Naučili se boste, kako pravilno urediti Google My Business profil in kako s pomočjo vaše spletne strani ter ostalih spletnih virov priti na prva mesta lokalnega iskanja.

13:30-16:00
4- Napredna tehnična optimizacija spletnih strani in kako z različnimi orodji doseči, da je povezava do vaše strani na prvi strani iskalnika Google? (Jure Adlešič, Dominatus d.o.o.)
Obravnavali bomo nekatere ključne postopke pri onsite SEO-u: analiza ključnih besed, uporaba Google Webmasters tools, kreiranje sitemap-a, nastavitve strežnika: rewrite rule-i in 301 preusmeritve, 404 napake, pravilna zgradba URL-jev, robots.txt, optimizacija hitrosti spletne strani, canonical značka in uporaba brezplačnih orodij.

5- Napredne tehnike pridobivanja kvalitetnih povratnih povezav (offsite SEO) (Uroš Okorn, Dominatus d.o.o.)
V drugem delu predavanja bo Uroš predstavil različne tehnike pridobivanja kvalitetnih povezav: kako preprečiti Google Penalty, kako na pozicijo vplivajo Penguin, Panda, Hummingbird in ostali, kakšen je pomen Page Rank-a (čeprav ga Google ne osvežuje več), zakaj je pomembna hitra indeksacija spletnih strani in kako jo naredimo, kakšne vrste povezav poznamo, kako se prenaša link juice in najbolj pomembno: kako izračunamo vrednost povezave in kaj vse na njo vpliva, saj se na Page Rank ne moremo več zanesti.

14:15-14:30
pavza

Lokacija

Poslovna hiša Unija, Tržaška cesta 515, 1351 Brezovica pri Ljubljani
Klikni na povezavo za prikaz zemljevida.

predavalnica predavalnica unija

Cena

Investicija v vaše znanje znaša 190 EUR. Garantiramo vam, da boste na naših seminarjih dobili toliko novih idej, da boste obrnili sebi v prid že po nekaj dneh.

V ceno je poleg kotizacije na seminarju vključeno gradivo ter pogostitev (kava, sokovi, rogljiček, sendvič).

DDV ni vključen v ceno.

Zaznamki

top