Polona Kisovec

Strokovnjakinja neposrednega trženja, dosega rekordne prodajne rezultate za podjetja

Polona Kisovec je po besedah številnih podjetnikov, ki jim je v času recesije s svojimi inovativnimi trženjskimi pristopi pomagala reševati podjetja, vizionarka neposrednega trženja ter ena najboljših specialistov za marketing in prodajo v praksi.

Polona Kisovec je direktorica podjetja za donosno trženje 121 marketing d.o.o. ter prva slovenska državna prvakinja v neposrednem trženju. Z več ko 10-letnimi izkušnjami s področja trženja in marketinga je v svoji karieri pomagala podjetjem zaslužiti na milijone evrov ter naročnike pomagala obvarovati pred udarci recesije.

Še pred recesijo je neposredno trženje veljalo za grdega račka trženjskega spleta, Polona Kisovec pa si je že takrat upala trditi, da v prihodnosti ne bo več tako.

Po njenih besedah je neposredno trženje zaradi svoje učinkovitosti in merljivosti rezultatov vse bolj priročno orodje pri trženju širokega spektra storitev in to je pravi čas implementirala pri projektih svojih naročnikov.

SLIKA 1: Polona Kisovec in dolgoletni poslovni partner Smiljan Mori, mednarodni motivacijski govornik in uspešen poslovnež, v pogovoru pred predstavitvijo BigU Akademije
polona kisovec smiljan mori

 

Po priporočilu je Polono Kisovec za pripravo marketinških materialov najelo tudi eno izmed največjih in najvplivnejših ruskih podjetij. »Naše podjetje se je dalj časa srečevalo s problematiko pridobivanja novih strank. Tržne akcije, katerih smo se lotili, so bile v veliki meri neuspešne, zato smo se odločili za sodelovanje s Polono Kisovec in podjetjem 121 marketing d.o. Pripravili so nam celoten načrt trženja preko spletnih besedil, direktne pošte in izvedli izobraževanje zaposlenih s področja učinkovitega trženja in telefonske prodaje. Njihov načrt se je v praksi pokazal za zelo uspešnega, saj smo v nekaj mesecih začeli dosegati naše zastavljene cilje oziroma konkretne rezultate in si povrnili strošek investicije. Zato priporočamo njihove storitve.« Matej Golob, direktor družbe, Converta d.o.o., družba za finančne rešitve.

Polona Kisovec pri svetovanju podjetjem vedno izhaja iz predpostavke, da je cilj podjetja dolgoročno pridobiti in obdržati stranko. Zato moramo vsa razpoložljiva trženjska sredstva usmeriti v vzpostavljanje kakovostnih odnosov, ki so v skladu s pričakovanji ljudi, sicer podjetje svoje napake plačuje trojno – z reševanjem pritožb, izgubo stranke ter izgubo potencialnih strank, ki bi jih pripeljala sicer zadovoljna stranka.

Zmagovalna kombinacija se po mnenju Polone Kisovec pokaže v sinergiji med klasičnim znamčenjem, za krepitev pripadnosti blagovni znamki, vsebinskim marketingom, implementacijo CRM za poznavanje pričakovanj in odzivanje na potrebe strank ter neposrednim trženjem kot načinom za kontaktiranje različnih segmentov kupcev s prilagojeno ponudbo in merljivostjo rezultatov.

SLIKA 2: Polona Kisovec in Aleš Lisac, marketinški guru in podjetnik – še zadnji premislek pred dogodkom
aleš lisac polona kisovec

 

Takšen primer v praksi predstavlja mednarodno priznana blagovna znamka Dormeo. »Odličnost in kakovost blagovne znamke Dormeo vseskozi zagotavljamo skozi idejni koncept personaliziranih storitev in materialov, ki zagotavljajo najboljšo uporabniško izkušnjo. Priprava najboljših materialov zahteva tudi najboljše strokovnjake na svojem področju. Naj gre za pripravo spletnih vsebin, direktne pošte, brošure ali opisov novih produktov, s Polono Kisovec oziroma podjetjem 121marketing tesno sodelujemo že dlje časa, saj je delo vedno opravljeno s presežki, kar prinaša odlične rezultate.“ Branka Hutar, direktorica, Dormeo

Svoje znanje v neposrednem trženju Polona iskreno predaja naprej podjetjem, organizacijam in posameznikom preko praktičnih in personalizirano zasnovanih delavnic z naslovom “Stroškovno učinkovito trženje”. Z izvedbo trženjskih delavnic dosega rekordni uspeh v Sloveniji z učinkovitim usposabljanjem slušateljev za samostojno delovanje v trženju, kar se pozna pri izboljšanju prodajnih rezultatov podjetij. Je tudi najbolje ocenjena predavateljica po mnenju udeležencev na letni CRMT konferenci.

Zaznamki

top