Seminar: Google AdSense

Seminar: Google AdSense – kako do spletne strani, ki vam bo prinašala vsaj 300€ na mesec?

Predavatelj: Tomaž Gorec

Urnik, petek, 28.oktober 2011

09:00-14:30
Program:
– Kako zaslužiti z spletno stranjo v angleškem jeziku
– Kako najti temo spletne strani
– Izbira domene in gostovanja
– Osnovna predstavitev WordPress-a
– Izdelava načrta za optimizacijo spletne strani
– Kako pišemo vsebino in dodajamo vsebino na spletno stran
– Vse o link building-u
– Brezplačno pridobivanje povezav
– Pridobivanje povezav s pomočjo plačljivih servisov
– Postavitev Google AdSense oglasov na spletno stran
– Kupovanje člankov iz držav, kjer je poceni delovna sila (Indija, Filipini,..)
– Ostale možnosti za zaslužek

Opis seminarja:
Tomaž Gorec vam bo na seminarju povedal kako se da v kratkem času in z minimalnimi stroški narediti spletno stran, ki vam bo mesečno prinašala 300€ ali več.

Zanimivo je dejstvo, da je strošek izdelave take strani samo okoli 100€. V tem znesku so zajeti vsi stroški, ki nastanejo z izdelavo in vzdrževanjem spletne strani, stroški oseb, ki se ukvarjajo s projektom, registracija domene, gostovanje, plačilo servisov za pridobivanje povezav, kupovanje vsebine,…

Proces izdelave takšne AdSense strani traja približno 3 mesece. Ko Tomaž pripelje stran do te faze, da mu prinaša 300€ na mesec, mu za stran skoraj ni potrebno več skrbeti.

Tomaž bo na seminarju podrobno razložil tudi kako deluje Googlov AdSense, katere oglase je pametno izbrati in kam na stran jih je najbolje umestii, da obiskovalci najbolj klikajo na njih. Ker pa je potrebno na stran pripeljati tudi obiskovalce, bo Tomaž posvetil del predavanja tudi procesu optimizacije spletnih strani s pomočjo katere želimo pridobiti čim boljše organske pozicije na iskalnikih.

Predavatelj: Tomaž Gorec

marko penkoTomaž Gorec se z internetom ukvarja že vrsto let. Predvsem je specializiran za optimizacijo spletnih strani – SEO. Je avtor veliko dobičkonosnih projektov na internetu, za katere je značilno, da jih je vzpostavil z minimalnim denarnim vložkom. Tomaž je redni predavatelj društva Nasvet in podjetja Lisac&Lisac.

Kako zaslužiti na internetu Tomaž piše na strani www.zasluzek.org. Več o njem pa najdete na njegovem osebnem blogu, ki je na naslovu www.tomazgorec.si

Zaznamki

top