Seminar: Kako do prodajno učinkovite spletne strani?

Poudarki

načrtovanje spletne strani/trgovine, email marketing, Facebook oglaševanje, Google Adwords oglaševanje, remarketing, SEO – optimizacija spletne strani, spletna analitika – Google Analytics

x Vsak udeleženec prejme kupon za Googla AdWords oglaševanje v vrednosti 60 €

petek, 22. september 2017 od 9:00 do 16:00

Na seminarju boste med drugim izvedelii:

 • Kako se lotiti načrtovanja in izdelave spletne trgovine?
 • Kako poskrbeti za uporabniško izkušnjo in kako z majhnimi triki bistveno povečati prodajo?
 • Kako pridobivati e-naslove in izvajati učinkovite prodajne akcije preko e-pošte?
 • Kako izboljšati pretvorbo obiskovalcev v kupce?
 • Kako si priboriti prve pozicije na iskalnikih in bistveno povečati prodajo?
 • Zakaj je nujno potrebno oglaševati preko Google AdWordsa in kako uspešno izvajati marketing?
 • Kako lahko preko Facebooka učinkovito oglašujemo našim ciljnim strankam?

Udeleženci 4. ponovitve seminarja “Kako do učinkovite spletne strani?” so ocenili seminar s povprečno oceno 4,9!

Urnik, 22. september 2017
09:00-09:45

1- Kako izpiliti koncept spletne strani in povečati prodajo? (Roman Krušič, Spletna Postaja)
1. Podjetnik razmišlja »Imam spletno stran, ki pa ne prinaša nobenih rezultatov. Internet je stran metanje denarja.«. Zakaj temu ni tako?
2. Ali vemo kdo je naš obiskovalec? Kaj si sploh želimo doseči s spletno stranjo? Ključna vprašanja, ki so pomembna, da se sestavi optimalni koncept.
3. ABC spletni koncept: A = Rešujemo problem, B = Pridobimo, C = Call to action. Kako obiskovalca vodimo preko vhodne strani do zastavljenih ciljev.
4. Tipične napake, ki odvrnejo obiskovalce in s tem priložnost za prodajo. Prikaz napak v praksi in ključni predlogi za odpravo le teh.
5. Praktični in konkretni nasveti, ki pomagajo pri doseganju dobrih spletnih rezultatov.
6. Primeri spletnih strani iz publike, nasveti, predlogi, debata.

09:45-10:30

2- Skrivnosti trženja z e-pošto (Simon Meglič, ePrvak)
Kako uspešno in legalno pridobivati e-naslove obiskovalcev? Kako zasnovati strategijo e-poštnega komuniciranja? Kako razviti dobičkonosno strategijo trženja z e-pošto? Na katere tehnične stvari morate paziti pri pošiljanju e-pošte? Kaj danes zmorejo sodobna orodja za pošiljanje e-pošte? Kaj narediti, da bodo naslovniki vašo e-pošto sploh odpirali? Na kaj morate biti pripravljeni, ko vas obišče tržni inšpektor ali inšpektor urada za varstvo osebnih podatkov?

10:30-10:45

pavza

10:45-11:30

3- Merjenje učinkovitosti spletnega nastopa (Uroš Žižek, E-Laborat)
Spletno mesto je živ organizem. Do sprememb prihaja vsakodnevno in za razliko od ostalih marketinških orodij, je spletni nastop skoraj v popolnosti merljiv. Ni nam več potrebno ugibati, kaj na spletu deluje in kaj ne. Rezultate in rešitve lahko pridobimo v trenutku. Vendar pa moramo predvsem vedeti, kaj in kako merimo, kateri so kazalniki uspešnosti (obisk spletne strani, uporabniški vidik, število izvedenih akcij, konverzijske stopnje), kako interpretiramo analizo obiska spletne strani, kaj pomenijo posamezni pojmi, kako izračunati učinkovitost posamezne podstrani, itd.

11:30-12:15

4- Google AdWords – Bližnjica do prve strani? (Luka Žnidaršič, Httpool)
Najbolj učinkovite tehnike Google AdWords oglaševanja in kako si za le nekaj centov zagotoviti vidnost na prvi strani v katerikoli državi na svetu.

12:15-12:45

pavza

12:45-13:30

5- Kako oglaševati na Facebooku? (Radoš Skrt, Nasvet.com)
Zakaj je Facebook eden najboljučinkovitih medijev za oglaševanje, kako kreirati Facebook oglase, kako oglaševati ženskam starim, od 30-40 let, ki imajo končano visoko šolo, ki so samske in rade gledajo Sex v mestu, kako meriti učinkovitost oglasov, kako z remarketingom povečati prodajo, kako v pol ure kreirati produktne oglase za celotno spletno trgovino z nekaj 100 izdelki, itd.

13:30-14:15

6- Kako do top pozicij na iskalnikih? (Uroš Okorn, Dominatus)
Zakaj so pomembne pozicije na iskalnikih, razlike med organskimi zadetki (SEO) in sponzoriranimi povezavami, kateri elementi na spletni strani vplivajo na pozicijo na iskalnikih in kako jih optimizirati, kaj vse lahko naredimo za izboljšanje pozicij, kako v desetih dneh do top pozicij na iskalnikih,itd.

14:15-14:30

pavza

14:30-15:15

7- Mobilno oglaševanje (Damjan Avsec, Studio Moderna)
Mobilno oglaševanje je hitro rastoči in izjemno zanimiv digitalni kanal. Spoznali boste mojih 15 trikov za učinkovito mobilno oglaševanje na Google AdWords in na Facebook kanalu.

15:15-16:00

8- Primer iz prakse: Nekonvencionalne metode agilnih podjetji (Miha Lavtar, direktor Optiweb)
Tako hitro kot se svet spreminja trenutno, se ni še nikoli prej. In prav tako se spreminja tudi odnos podjetje – zaposleni. Kako klasične metode spremeniti, da bodo bolj pisane na kožo mlajši generaciji in bo podjetje lahko delalo hitrejše spremembe?

Predavatelji

Simon Meglič, ePrvak d.o.o

msimon megličMag. Simon Meglič je eden vodilnih slovenskih strokovnjakov in predavateljev za e-mail marketing in optimizacijo uporabniške izkušnje. Za seboj ima 8 let praktičnih izkušenj z vodenjem večji turističnih portalov: Potovanje.si, Kompas.si, Lastminutecenter.si, Adriatica.net. Je direktor podjetja ePrvak d.o.o., ki se ukvarja z optimizacijo uporabniške izkušnje, e-mail marketingom (aplikacija + know how + svetovanje) in izdajanjem e-revije Potnik.si. Je član upravnega odbora ZDM (Združenje za direktni marketing) in magister računalništva in informatike ter univerzitetni diplomirani ekonomist – smer marketing.

Roman Krušič, spletnaPOSTAJA d.o.o.

roman krušič
Roman Krušič je senior svetovalec za spletne rešitve v podjetju spletnaPOSTAJA d.o.o., kjer svetuje strankam pri spletnih projektih in nastopu na spletu. Obvlada celovit pristop od postavitve spletnih strani in spletnih trgovin, preko spletnega oglaševanja, povečanja obiska in najpomembneje, prodaje.Za njim je že preko 200 uspešno izvedenih projektov za manjša, srednja in velika podjetja. Kot predavatelj je imel že preko 90 predavanj po celotni Sloveniji, svoje nastope vedno obogati s praktičnimi primeri, v predavanje pa vključi tudi slušatelje, saj na ta način udeleženci dobijo najkoristnejše informacije.

Radoš Skrt, Nasvet.com

Radoš Skrt, Nasvet.com

Mag. Radoš Skrt je eden vodilnih strokovnjakov za optimizacijo spletnih strani (SEO) in iskalni marketing v Sloveniji ter redni predavatelj na seminarjih in konferencah, ki obravnavajo tematiko internetnega marketinga.

V okviru svojega podjetja Nasvet.com ponuja poleg optimizacije spletnih strani tudi storitve Facebook in Google AdWords oglaševanja, organiziral pa je tudi že več kot 50 seminarjev s področja internetnega marketinga (več na http://seminarji.nasvet.com). Od leta 2007-2014 je bil zaposlen kot internetni direktor za Slovenijo v podjetju Studio Moderna. Rezultat njegovega 20 letnega preučevanje teoretičnih in praktičnih vidikov internetnega marketinga je več kot 170 objavljenih člankov v dnevnikih in revijah kot so Delo, Kapital, Dnevnik, Finance, Monitor in Moj mikro.

Radoš Skrt je od leta 2016 tudi mednarodno certificirani DIMAQ master trener. Njegovo podjetje Nasvet.com ima že vrsto let status Google Partner ter pridobljene naslednje Googlove certifikate: Search Advertising, Mobile Advertising, Video Ads, Display Advertising, Shopping, Digital Sales.

Luka Žnidaršič, Httpool d.o.o.

luka-znidarsic-86
V preteklosti spletni oglaševalski strateg za nekatere izmed največjih slovenskih in regijskih blagovnih znamk iz različnih panog ter vodja Facebook in Google oddelka v znani slovenski performance agenciji. Trenutno vodja performance divizije pri agenciji Httpool kjer skrbi za uspešnost klientov iz srednje Evrope in Balkana. Vseskozi pa nosilec delavnic za iskalni marketing in oglaševanje na družbenem omrežju Facebook. Je odlični poznavalec spletnega marketinga s praktičnim znanjem, ki bogatijo njegova predavanja ali delavnice in jih delajo takšne, kot morajo biti – uporabne za poslušalce.

Uroš Okorn, Dominatus

uroš okornUroš Okorn je strokovnjak za optimizacijo spletnih strani in optimizacijo MySQL-a.
Pred kratkim se je podal v podjetniške vode kot solastnik in direktor v podjetju Dominatus d. o. o. (www.dominatus.si). V podjetju Dominatus d. o. o. se ukvarjajo z optimizacijo in izdelavo spletnih strani, obenem pa nudijo tudi storitve prevajanja in lektoriranja. Izkušnje si je nabral v različnih slovenskih podjetjih, nazadnje pa je bil skoraj štiri leta zaposlen v podjetju Bolha d. o. o. kot vodja razvoja, kjer je skrbel za največja oglasna sistema v Sloveniji in na Hrvaškem, to sta Bolha.com in Njuskalo.hr. Sodeloval je še pri naslednjih večjih projektih: Spletni-slovar.com, Spletne-igre.si.

Uroš Žižek, E-laborat d.o.o.

uroš žižekUroš Žižek je partner in direktor raziskav v podjetju E-laborat d.o.o. (www.e-laborat.si). Je redni predavatelj na Netfork akademiji, na konferenci SKIM in ostalih seminarjev, ki se ukvarjajo s spletnim nastopom. Je tudi (so)avtor vrsto objavljenih člankov (Delo, Delo FT, Manager, Računalniške novice, Vest.si itd.). Z raziskovanjem se ukvarja že več kot deset let, najprej kot medijski analitik pri Pristop Klipingu, nato kot vodja analize in nazadnje kot Vodja produkcije in kakovosti. Kot zunanji sodelavec je sodeloval pri mnogih raziskavah v Sloveniji, zadnjih nekaj let pa se intenzivno ukvarja z raziskovanjem interneta, kot vodja raziskav v podjetju E-laborat. Tako je med drugim s sodelavci razvil 250 indikatorjev dobrih spletnih strani. Je dober poznavalec internetnega okolja, njegovih tehnologij in merjenja učinkovitosti spletnega nastopa.

Miha Lavtar, Optiweb

miha lavtar
Miha Lavtar je podjetnik, ki je svojo prvo spletno stran postavil že v osnovni šoli, že pri 19-ih letih pa naredil prvi posel za par tisoč € in odprl svoje lastno podjetje. Takrat se je zaljubil v podjetništvo, ki je postalo stil njegovega življenja. Najprej podjetje Optiweb, nato pa še blagovne znamke Videa ter ostali manjši projekti, kot so Blatfejst, Munchy Monday …

Podjetje Optiweb se ukvarja z izdelavo spletnih strani, trgovin in digitalnim marketingom ter z optimizacijo in nadgradnjo spletnih mest, podjetje Videa pa se ukvarja z video produkcijo. leta 2009, ko je Miha štartal svoje podjetje Optiweb, pa do leta 2017 je zrasel iz 1 sodelavca na 40 »milenijcev«, ki predstavljajo svež veter na področju podjetništva.

Podjetje Optiweb je bil tudi finalist Zlate niti 2016, delajo pa prav tako certifikat Družini prijazno podjetje.

Damjan Avsec (Studio Moderna d.o.o.)

damjan avsecDamjan Avsec je strateg digitalnega marketinga, predavatelj in mentor. Dela z velikimi številkami in na velikimi trgi. V podjetju Studio Moderna postavlja strategije za Google AdWords in Facebook oglaševalske kampanje na 4 velikih trgih in izobražuje lokalne ekipe oglaševalcev.

V prostem času upravlja novičarski portal spletnega oglaševanja digilab.si, kjer deli svoje znanje in izkušnje. Ker izhaja iz agencijskega okolja ima zelo dobro razumevanje vseh digitalnih kanalov in njihovega vzajemnega delvoanja. Vseeno pa največ časa posveti Google in Facebook oglaševanju spletnih trgovin oz. performance marketing.

Lokacija

Poslovna hiša Unija, Tržaška cesta 515, 1351 Brezovica pri Ljubljani

predavalnica predavalnica

Cena

Investicija v vaše znanje znaša 190 EUR.

V ceno je poleg kotizacije na seminarju vključeno gradivo ter pogostitev (kava, sokovi, rogljiček, sendvič).

Garantiramo vam, da boste na naših seminarjih dobili toliko novih idej, da boste obrnili sebi v prid že po nekaj dneh.
DDV ni vključen v ceno.

Prijava na seminar

Kliknite in se prijavite na seminar. Plačate lahko po predračunu ali pa preko PayPala.

  Izjave preteklih udeležencev seminarja Kako do prodajno učinkovite spletne strani?

  Zelo dobri predavatelji. Zanimivo in poučno!

  Janko Belcl

  Zanimive in uporabne vsebine, ki se dopolnjujejo. Teorija in praksa.

  Aleksander Ambrož

  Odličen in intenziven seminar. Vsekakor priporočam!

  Goran Blažić, Evo-Teh d.o.o.

  Seminar je zajel bistvo na jasen in razumljiv način. Všeč mi je organizacija, način izvedbe ter nastop predavateljev. Odlični so bili vsi!

  Barbara Černe, ARA založba d.o.o.

  S seminarjem sem bila zelo zadovoljna, saj predstavlja celostni pregled. Dobila sem ogromno koristnih informacij, ki so pomembne za izboljšanje prodaje spletne trgovine.

  Barbara Žlaus, Malinca d.o.o.

  Zanimivo! Vsak predavatelj z novimi znanji, idejami za izboljšanje prodaje, spletne strani, oglaševanja. Takoj začutiš potrebo po akciji in spremembah.

  Barbara Kraševec, Zaloker & Zaloker d.o.o.

  Podanih je bilo veliko koristnih informacij z različnih področij.

  Eva Soršak, Eva Soršak s.p., spletna prodaja

  Zelo zadovoljen! Udeležiti se nameravam tudi drugih Nasvet.com seminarjev.

  Anže Markovič, LOMM - Marko Markovič s.p.

  Želela bi se vam zahvaliti za organizacijo seminarja. Bilo je super, tako teme kot predavatelji. Temu bi lahko rekla najbolje vložen denar v znanje.

  Tjaša Vidic, samostojna podjetnica

  Cena

  Investicija v vaše znanje znaša 190 EUR.

  V ceno je poleg kotizacije na seminarju vključeno gradivo ter pogostitev (kava, sokovi, rogljiček, sendvič).

  Garantiramo vam, da boste na naših seminarjih dobili toliko novih idej, da boste obrnili sebi v prid že po nekaj dneh.
  DDV ni vključen v ceno.

  Prijava na seminar

  Kliknite in se prijavite na seminar. Plačate lahko po predračunu ali pa preko PayPala.

    

   Zaznamki

   top