Delavnica: Ekspresne nadgradnje spletnega mesta za resne internetne dobičke

Predavatelj: Rok Hrastnik

rok hrastnikRok Hrastnik je internetni direktor v podjetju Studio Moderna d.o.o., kjer je odgovoren za celoten razvoj in rezultate internetne prodaje podjetja na vseh trgih srednje in vzhodne Evrope, pri čemer vodi ekipo več kot 80 internetnih tržnikov v regiji. Rok je prepoznan kot eden vodilnih strokovnjakov za neposredno trženje na internetu, v svoji karieri pa se že od začetka osredotoča na neposredno ustvarjanje prodajnih rezultatov s pomočjo prodajne moči interneta. Hkrati je v ZDA prepoznan kot največji svetovni strokovnjak za trženje z uporabo RSS, o čemer je tudi napisal in izdal knjigo v ZDA in na Japonskem. Je vsakoletni predavatelj na največjih svetovnih konferencah direktnega marketinga, kot sta letni konferenci ACCM in DMA v ZDA, na nemških konferencah direktnega marketinga (Direct Mail World, Teleshopping World …) in še drugih po svetu in tudi v Sloveniji.

Datum: 16.4.2010, od 9h-14h

Opis delavnice

Prav vsako podjetje lahko s pomočjo interneta poveča svoje dobičke … a le, če se ga lotite pravilno. To velja tako za trgovce, storitvena podjetja, podjetja na medorganizacijskem trgu in praktično vse preostale.

Prvi korak je spoznanje, da so vsa naša spletna mesta “prodajno pokvarjena”. Razlogov za to je nešteto, a pomembno je predvsem to, da lahko prav vsako spletno mesto prodajno popravimo skoraj čez noč, upoštevajoč temeljna pravila internetne ekonomike.

Ne potrebujete celostnih prenov, ki vas bodo stale na tisoče € in vam vzele tudi po pol leta in več. Ne, potrebujete hitre rešitve, s katerimi boste že v nekaj dneh za nekajkrat povečali svojo internetno prodajno učinkovitost. Šele takrat pa se je smiselno lotiti celostne prenove …

Na seminarju “Ekspresne nadgradnje spletnega mesta za resne internetne dobičke” boste spoznali:

  • Zakaj so vsa spletna mesta “prodajno pokvarjena” in kako jih popraviti
  • Največji uničevalec vašega spletnega mesta in kako ga odpraviti praktično čez noč
  • Kako do popolne ponudbe za obiskovalce vašega spletnega mesta, upoštevajoč logiko enostavnih in kompleksnih odločitev
  • Kako prav vsako pod-stran vašega spletnega mesta spremeniti v mogočno prodajno orodje
  • Kako enostavno in hitro povečati odziv na vaše spletno mesto s pravimi pospeševalci
  • Kako do idealne strukture spletnega mesta za vaš posel
  • Resnica o funkciji designa spletnega mesta … in kako le-tega spremeniti, da bo delal za vas in ne proti vam
  • Kako pisati za resno internetno prodajo
  • Optimizacija procesov na spletnem mestu

Delavnica bo 100% praktična, brez nepotrebne teorije, in bo temeljila zgolj na praktičnih primerih, “prej” in “potem” rešitvah ter konkretnih receptih za vaš posel. Ukvarjali pa se bomo tudi z vašimi primeri, ne le s primeri podjetij, ki nimajo z vami nič skupnega.

Zaznamki

top